Menu

Amersfoorts Introductie Feest

Op deze pagina vind je meer informatie over het Amersfoorts Introductie Feest 2018

Amersfoorts Introductie Feest (AIF2018)

Na een dag vol activiteiten en elkaar beter leren kennen is het tijd om eens flink met elkaar te feesten. Wij als organisatie vinden het enorm belangrijk om elkaar goed te leren kennen en hoe kun je elkaar beter leren kennen dan een.... spetterend eindfeest! 

Bij aankomst op de locatie word je ontvangen door ons personeel waarna je lekker kunt genieten van de AIF Foodcourt. Op het binnenplein van Flint word een klein foodfestival gerealiseerd met een intieme sfeer. Binnenkort volgt er meer informatie over de lekkerneijen die wij aanbieden.

Nadat de buikjes gevuld zijn kan de avond pas echt beginnen. In de AFAS zaal van Flint vind het spetterende eindfeest plaats waar verschillende Amersfoortse Dj's de trommelvliezen zullen prikkelen met melodieuze beats. Houd onze facebook-pagina in de gaten voor meer informatie over de line-up.

Studeer je al langer op de HU of MBO Amersfoort (locatie De Nieuwe Poort  en De Nieuwe Stad)?

Dan ben jij ook welkom op het eindfeest! Door HIER te klikken kom je in de ticketshop en bemachtig je voor € 8,50 een ticket voor het AIF

Bereikbaarheid

Met de fiets, brommer, scooter of lopend

Vanaf Amersfoort centrum is het nog geen 10 minuten fietsen naar Theater en evenementenlocatie Flint. We hebben genoeg plek voor jouw tweewieler, dus schroom niet om lekker op de fiets te komen. 

Met het OV

Via 9292.nl plan je makkelijk en snel je reis naar het Amersfoorts Introductie Feest (AIF). De dichtsbaarzijnde bushalte bij de locatie heet "bushalte Flint, Amersfoort".  

Met de auto

Aan de achterzijde van de locatie ligt de parkeergarage Flintplein waar jij je bolide veilig kan parkeren. Een dagkaart kost € 6,- en deze kun je betalen bij het bespreekbureau van Flint.

Facts

Amersfoorts Introductie Feest 2018 (AIF 2018)

Vrijdag 9 september 2018

Coninckstraat 60 te Amersfoort (Flint)

17:00 - 01:00 uur

Aanvang 17:00 - 20:00 uur

Tickets

€ 8,50,- Regulier Ticket

€ 18,50 Deelname AID (AIF Ticket inclusief)

Neem een geldig legitimatiebewijs en een schoolpas mee. Hier kan bij de entree om gevraagd wordenAIF