Menu

StuRa studentenvereniging Amersfoort

StuRa studentenvereniging Amersfoort

StuRa studentenvereniging Amersfoort
De StuRa is de jongste studentenvereniging van Amersfoort, en de gezelligste!  Ons hoogste doel is om van Amersfoort een studentenstad te maken en dit doen wij door samen te werken met de HU Amersfoort en de gemeente. Binnen onze verenging werken wij met 20 actieve Raadsleden die zich verspreid hebben over de activiteiten-  en feestcommissie. Deze Raadsleden bedenken en organiseren allerlei activiteiten die toegankelijk zijn voor alle studenten uit Amersfoort. Zo organiseren wij jaarlijks diverse feesten, een gala, OV kroegentocht, workshops en nog veel meer! Ook tijdens de AID sturazijn we aanwezig met een feest in Poppodium de Kelder en de vossenjacht.

Donderdagavond studentenavond!
Vanaf mei 2012 is onze Sociëteit gevestigd aan de Lavendelstraat 5 in een monumentaal pand. Veel mensen kennen onze sociëteit ook als SHOTS Amersfoort. Elke donderdag hebben wij dan ook de verenigingsavond vanaf 21:00 uur. Op deze avond gelden er speciale prijzen voor studenten. Iedereen is van harte welkom op deze avond. Lid of geen lid.

StuRa pas
Wanneer je  lid bent krijg je een extraatje in de vorm van gratis toegang bij activiteiten en de,  felbegeerde StuRa-pas! Met de StuRa-pas krijg je korting bij diverse bedrijven in Amersfoort. Wij hebben verschillende acties bij horeca gelegenheden, een sportschool en zelfs korting op studieboeken. Maandelijks worden er nieuwe acties toegevoegd aan de actiepagina. Deze is te bekijken op www.destura.nl .

Lid worden?
Lid van de StuRa ben je voor 15 euro per jaar. Aanmelden kan via onze website of tijdens de AID bij een van onze leden met een paars T-shirt.

Meer informatie:
Wil je meer informatie over onze gezellige vereniging? Kijk op www.destura.nl of stuur een e-mail naar info@destura.nl.

We maken graag kennis met je tijdens de introductiedagen! Tot dan.